Sunday, June 5, 2011

Nota Jahitan MYGFL PERCUMA.

Di bawah ni Ummi tempek link nota boleh didownload secara PERCUMA. Sebenarnya nota ni adalah nota dari website mygfl. Dulu dlm thn 2006 Ummi jadi member utk website mygfl ni, tp sekarang website tu dah tak wujud. Macam-macam ada dlm website tu termasuk nota utk students sekolah gak. Dlm website tersebut siap ada mcm video tunjuk mcm mana nak ambil ukuran, nak buat pola dan nak gunting kain.

Kalau nak download nota tersebut, boleh klik url di bawah ni. Percuma saje.


42 comments:

Zainal Abidin Manaf said...

tolong poskan nota2 pada nadzrieman@yahoo.com

azkin said...

En. Zainal, en. nak nota yg mana satu?

furqan said...

assalamualaikum....
boleh emailkan ke saya
- nota jahit baju cekak musang
- nota menjahit blouse wanita
- nota menjahit seluar wanita
-not menjahit kebaya moden V & kain selisih.

al_furqan89@yahoo.com

Anonymous said...

Salam...
Saya Durrah,
saya dah cuba download nota2 tersebut tapi x berjaya.Bleh tak Pn emailkan nota
1.NOTA MENJAHIT KEBAYA MODEN LEHER V & KAIN SELISIH
2.NOTA MENJAHIT BAJU MELAYU CEKAK MUSANG
3.NOTA MENJAHIT BLOUSE WANITA

Boleh hantar pada email saya:durrahnur08@gmail.com

Terima kasih.

Anonymous said...

salam..nota untuk langsir ade x?kalo ade tlg emel ke rubi89_012@yahoo.com...syukran

Anonymous said...

salam, boleh tak emailkan semua nota2 tersebut di e-mel zzalia@live.com

terima kasih

DIARI AKU said...

salam ...saya xda dpt donload nota bue email kn pd sy di ammyliah.hayati@gmail.com

PENGAKAP WAJA TROOP 15 said...

poskan utk simeon.anbalagan@gmail.com

PENGAKAP WAJA TROOP 15 said...

simeon.anbalagan@gmail.com

PENGAKAP WAJA TROOP 15 said...

htr semua ye

Anonymous said...

salam...

saya cuba tapi pun bermasaalah juga...minta tolong yer emailkan di
dcc_hasz@yahoo.com...
thanx yer..semua topik...baru nak blaja menjahit..kos skang tinggi la..ingat nak jahit sendiri jer..-hasnita

yusrizawati said...

kitty_ejhan@yahoo.com

kak nk minta pola utl baju melayu cekak mussng ngan blouse wanita n kanak2..thanks in advance..

Anonymous said...

Anonymous said...

Salam...
Saya Fid
saya dah cuba download nota2 tersebut tapi x berjaya.Bleh tak Pn emailkan nota
1.NOTA MENJAHIT KEBAYA MODEN LEHER V & KAIN SELISIH
2.NOTA MENJAHIT BAJU MELAYU CEKAK MUSANG
3.NOTA MENJAHIT BLOUSE WANITA

Boleh hantar pada email saya:i_fid78@yahoo.com.my

Anonymous said...

Anonymous said...

Salam...
Saya Fid
saya dah cuba download nota2 tersebut tapi x berjaya.Bleh tak Pn emailkan nota
1.NOTA MENJAHIT KEBAYA MODEN LEHER V & KAIN SELISIH
2.NOTA MENJAHIT BAJU MELAYU CEKAK MUSANG
3.NOTA MENJAHIT BLOUSE WANITA

Boleh hantar pada email saya:i_fid78@yahoo.com.my

Anonymous said...

salam..kak, say pun x dpt nak donlod..bleh akak tolong emelkan pd sy..sy nak nota bju blouse wanita..ni emel izhns_iz@yahoo.com//time kasih

afieza said...

salam....maaf ganggu, kak,,,saya pun dah cuba banyak kali tp xdapat....leh x tlg emailkan kt saya...
afieza85@gmail.com

afieza said...

salam....maaf ganggu, kak,,,saya pun dah cuba banyak kali tp xdapat....leh x tlg emailkan kt saya...
afieza85@gmail.com

Gagak Putih said...

salam sy nk mintk jgk note jhtan sy download x dpt la
antar kat emel ni yer morez87@yahoo.com

Gagak Putih said...

salam sy nk mintk jgk note jhtan sy download x dpt la
antar kat emel ni yer morez87@yahoo.com

Zakaria said...

as salam,

sy pn xdpat donlowd semua nota tue..boleh tak tolong email ke sy..ni add email sy:

zuraidah.zakaria84@gmail.com..

terima kasih

Anonymous said...

Boleh download di
http://www.mygfl.net.my/

missfiey tailor said...

.tolong emailkan pada saya jugak ya. -missfiey92@gmail.com

missfiey tailor said...

.tolong emailkan pada saya jugak ya. -missfiey92@gmail.com

Anonymous said...

Salam,

BOLEH PUAN EMAILKAN NOTA BERIKUT :

1.NOTA MENJAHIT KEBAYA MODEN LEHER V & KAIN SELISIH

2. CARA JAHIT LANGSIR

KE EMAIL SAYA : zairash@gmail.com

RIBUAN TERIMA KASIH DIUCAPKAN, SEMUGA ALLAH MEMBALASNYA DENGAN YANG LEBIH BAIK.

Anonymous said...

Salam...
Saya Barina...
Boleh tak akak tolong emailkan 4 nota kt bwh...coz x blh buka la...
Kebaya moden &kain selisih
Baju melayu cekak musang
Kusyen bulat
Kusyen segiempat

Email - barina_ufo@yahoo.com
Terima kasih

Anonymous said...

Salam...
Saya Barina...
Boleh tak akak tolong emailkan 4 nota kt bwh...coz x blh buka la...
Kebaya moden &kain selisih
Baju melayu cekak musang
Kusyen bulat
Kusyen segiempat

Email - barina_ufo@yahoo.com
Terima kasih

Anonymous said...

As salam..minta diemailkan nota blouse, kusyen bulat dan kusyen segi empat ke ibunibun@yahoo.com. ..Terima kasih ye

azkin said...

Salam, pada yg request nak nota jahitan yg sy listkan kat atas ni, n pada sesiapa yg sy belum antar thru email, minta maaf byk2 le, sbb sy sendiri pun mmg tak sempat nak jenguk blog ni and baca komen yg ditinggalkan di sini. Ada kesempatan, nanti sy email yer.

Nursaiyidah Khirdin said...

Salam.. saya cuba download nota tapi tak dapat.. boleh emailkan nota jahitan yang ada kepada nursaiyidahkhirdin@yahoo.com. terima kasih

maserwan masjudi said...

Salam Puan, boleh puan poskan nota menjahit seluar slack lelaki(kalau ada). email saya otaiks80@gmail.com.my

nuyoi86 said...

Slm, kak..tq krna sudi share..

Anonymous said...

salam..bleh akak email kt sy semua nota 2..xleh nk download pn

Khairina Putri said...

terima kasih...sy dah download,, :)

mimie mie said...

salam..ble x tlg emailkan nota jahit seluar wanita kat sy..nie email sy wurtzgal_sept11@yahoo.com..tq sgt..

mimie mie said...

salam..bole x tlg emailkan nota seluar wanita..wurtzgal_sept11@yahoo.com..tQ..:)

Anonymous said...

salam..bole x tlg emailkan nota seluar wanita..tenkiu

Anonymous said...

salam..bole x tlg emailkan nota seluar wanita..tenkiu

Rizqi Luqman said...

Assalam puan...blh x email kan semua nota 2..xblh nk dwnld....minta tolong sgt....terima kasih....

raudzahcomel@gmail.com

Bawang Goreng said...

Assalam,

Alhamdulillah, mmg mencari2 notes dari Mimos nih.

Thanks so much for sharing.

salmi said...

assalamualaikum,mohon mendapatkan nota2 seperti diatas.tolong emelkan .terimakasih.

azkin said...

Salmi..tinggalkan email add..nnt sy emailkan..

linda said...

Asalamualaikum,
puan saya pun berminat nk dapatkn semua nota ni... boleh emailkn kpd
makamni@gmail.com
thanks 4 sharing,

tqvm